Pénztár

Csatlakozz te is a sikeres alkotókhoz!

Segítség a vásárláshoz

N

Ha már vásároltál (regisztráltál) itt az oldalon (artakademia.hu), akkor előbb jelentkezz be a felhasználóneveddel (e-mail címed) és jelszavaddal. Utána folytasd a vásárlást!

N

Ha még nem vásároltál és nincs regisztrációd itt az oldalon (artakademia.hu), akkor ne próbálj bejelentkezni, hanem tölts ki minden adatot!

N

Ne felejtsd el kipipálni legalul az “Elolvastam és elfogadom…” szöveget!

N

Válassz a fizetési módok közül, ha bankkártyával fizetsz akkor a “Stirpe-ot” válaszd. A Paypalt, csak akkor válaszd ha van paypal fiókod és tudod, hogy mi az!

N

Választhatsz Banki átutalásos vagy Postai pénzküldést is. Utóbiaknál a választott fizetési módnak szerint, a számlaszámomat, IBAN számomat vagy a címemet a megrendelés után láthatod meg!

N

A jövőben a felhasználóneveddel (e-mail címed) és jelszavaddal jelentkezhetsz be, a “Bejelentkezés” menüben, utána a “Profilom” menüben találod a megvett tanfolyamot!

Vállalkozásoknak

Vállalkozásoknak, cégeknek, szervezeteknek szól! Magánszemélyekre nem vonatkozik!

N

Ha te cég, vállalkozó, vagy egyéb adószámos szervezetként vásárolnál, akkor azt itt, ezen a pénztároldalon nem tudod megtenni!

N

Ez esetben lépjél vissza a tanfolyam hirdetőoldalára, és ott válaszd a “Vállalkozásként Megrendelem” opciót!

N

Ekkor, te átkerülsz a vállalkozásoknak fenntartott pénztár oldalra, ahhol be tudsz írni cég nevet és adószámot is, így szabályos számlát fogsz kapni.

100% KINVA ART GARANCIA

A vásárlást követő 14 napon belül, bármikor indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól és kérheted a vételár visszatérítését, melynek a 100 %-át, azonnal, kérdés nélkül vissza is térítünk, a kiállított számlát pedig sztornózzuk!

 

1
Kosár
A kosarad tartalma
1
Fém Tárgyak 5 db. Realista Csendélet Festése Online Videó sorozat
Fém Tárgyak 5 db. Realista Csendélet Festése Online Videó sorozat × 1
5450 Ft

Részösszeg 5450 Ft
Összeg 5450 Ft

Vásárlói adatok

Számlázási adatok

Vásárolni kívánt termék

Termékek
Mny
Ár
Fém Tárgyak 5 db. Realista Csendélet Festése Online Videó sorozat
Buy 1 and Save 7500 Ft (57.92%)
1
5450 Ft

Vásárlás összegzése

Termék
Összeg
1
Fém Tárgyak 5 db. Realista Csendélet Festése Online Videó sorozat
Fém Tárgyak 5 db. Realista Csendélet Festése Online Videó sorozat × 1
5450 Ft
Részösszeg 5450 Ft
Összeg 5450 Ft

Fizetési módok

  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Tiszteletben tartjuk személyes adatainak védelmét

Elégedett vevő

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és részt vehettem Krisztián tanfolyamain. Hatalmas tudásanyagot ad át az érdeklődőknek és nagy előny, hogy örökös a hozzáférés .Így annyiszor nézhetem meg ahányszor csak akarom…”

– Ádám Éva Ilona

Elégedett vevő

Őszinte, nyitott kommunikációval gyarapítja mind a kezdők, mind a tapasztalt alkotók ismereteit. A már megszerzett tapasztalatok átadása könnyebbé, gyorsabbá teszi a fejlődést. Köszönet érte!

– Selmeczky Gizus

© COPYRIGHTS 2022. | A KINVA ART Weboldal Csoport Tagja | Készítette: Nagy Krisztián – KINVA | Art Marketing Kft. | ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ | ÁSZF

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!