A kinva art bemutatja:

Akvarell 2. Csendéletfestés Online Festő Tanfolyam

[

A festészet alapja a csendéletfestés. Ez tanít meg festeni. Ezzel sajátítod el a technikákat. “Előbb csendéletet festesz, majd később bármit amit csak akarsz…” Most talán még nem is érted, de hamarosan már tudni fogod!

Most itt tartasz?

figyelj!

Hamarosan ide jutsz el!

Amikor,

Amikor elkezdünk akvarell festéssel foglalkozni, kezdetben gyakran érezzük úgy, hogy kárba vesztek az erőfeszítéseink. A festék nem arra folyik amerre szeretnénk, a formák sem úgy alakulnak mint kellene, a színek pedig katasztrofálisak. Ráadásul a végeredményt javíthatatlannak érezzük.

A sok kudarcot látva, talán még a kedvünk is elmegy tőle, és beletörödünk abba, hogy az akvarell festés nehéz, nem nekünk való stb. Így végül még akár fel is hagyunk a további próbálkozásokkal.

[

Pedig

Pedig valójában, nem olyan nagy ördöngösség. Csak alapos tervezés, megfelelő színharmónia és jó kompozíció kérdése az egész. Ehhez társul még a tudatos festőtechnikák alkalmazása. Mindezt a csendéletfestésen keresztül lehet a legjobban fejleszteni, mert a csendéletfestés a festő legjobb gyakorlóterepe. Itt tanulunk meg mindent, amit aztán később bármilyen témánál használhatunk végül.

Tehát tanulj meg csendéletet festeni akvarellel és közben megtanulsz festeni!

A legtöbb ember ezért a három okért rendel

Először is, napjainkban reneszánszát éli az akvarell festés technikája, legtöbben ezt szeretnék megtanulni. Másodszor, mi teljeskörű ismereteket adunk, nemcsak festés, hanem elmélet és gyakorlat is van. Harmadszor pedig, a csendéletfestés ismerete, alapvető az akvarell festésben is, ez a festészet alfája és omegája!

Közönségkedvenc

Az akvarell festés

Ez most a legnépszerűbb technika, legtöbben ezt szeretnék tanulni!

ez csak nálunk van

Teljes körű ismeretek

Minden infó az akvarell csendéletről, nem csak gyakorlat, elmélet is!

újdonság

Csendélet akvarellel

Tanuld meg a csendéletfestést akvarell technikával!

Megrendelés után azonnal elérhető.

[

Nagy Krisztián - KINVA

A KINVA ART AKADÉMIA ALAPÍTÓJA

Miért hallgass pont rám?

Azért hallgass rám, mert én nem azt csinálom, hogy megfestek előtted egy képet és esetleg közben magyarázok valamit és kész.

Amit én csinálok az ennél sokkal, de sokkal több. Én végig vezetlek Téged a festészet egészén, a kiválasztott téma művészettörténeti hátteréből kiindulva, az anyagismereten, színelméleten, kompozícióelméleten, festőtechnikákon keresztül megmutatok minden tudást ami ahhoz kell, hogy végül a lehető legjobban megértsd Mit, Miért és Hogyan kell csinálnod, hogy tökéletes festményt alkossál.

Persze a végén én is megmutatom, és magyarázom is a videókon a kép megfestésének folyamatát, csak Te addigra hála az elméletnek, már mindent tudni fogsz arról, hogy miért és hogyan csinálom azt amit teszek festés közben.

Akvarell  2. Csendéletfestő Online Tanfolyam

Mit kapsz a csomagban?
[

#1. Akvarell Csendélet Festés

Az Akvarell csendéletfestő online tanfolyamon összesen 6 csendélet kompozíciót és további 8 kisebb gyakorló festményt fogunk megfesteni, mutatom videókon mindet, elejétől a végéig! Ezeken felül még sok további elméleti leckét is tartalmaznak a tanfolyam videóleckéi.

A csendéletfestés a festészet alfája és omegája, segít kitapasztalni mindenféle festőtechnikát, megértetni a kompozíciót és gyakorolni a festést és a színekeverést is. Aki megtanul csendéletet festeni, megtanul festeni is!

#2. A tanfolyam részletei

  • Az Akvarell Csendéletfestő Online Tanfolyam, egy olyan tananyag, melyet megvásárlás után itt, ezen a weboldalon érhetsz el.
  • A tanfolyam egyszeri díjas, további költségekkel nem jár.
  • A tanfolyamhoz örökös hozzáférést kapsz, akár évek múlva is akármikor, akárhányszor megtekintheted.
  • A tanfolyam 27 db. leckéből áll, minden leckéhez tartozik oktatóvideó, továbbá szöveges elméleti tananyag és fotó illusztrációk.
  • A tanfolyam folyamán az akvarell csendéletfestés különböző ismeretanyagait oktatjuk, különös tekintettel a kompozíció elméletre és egyes példa tárgyak ábrázolási módjaira.
  • A tanfolyamon 6 komplex csendéletkompozíció festmény és további 8 db. kisebb gyakorló ábra megfestését mutatom be videókon elejétől a végéig.
  • Tehát összesen 14. db. festményt festünk majd.
  • Ez a tanfolyam akvarell festékkel végezhető el.

#3. Teljeskörű ismeretek csak itt

A KINVA ART AKADÉMIÁN online tanfolyamain nem csak olyan oktatóvideókat nézhetsz meg, melyben az oktató bemutatja és elmagyarázza egy kép megfestését.

Nálunk sokkal komplexebb ismereteket kapsz. Itt a művészettörténettől kezdve a színkeverésig, színelméletig, kompozíció ismereteken keresztül az anatómián át a perspektíváig mindent tanulhatsz. Mindig az adott tanfolyam témájához kapcsolódó legtöbb ismeret anyagot.

Csak nálunk kapod meg ezt a tudást ilyen komplexen.

A festészet mestersége ugyanis nem annyiból áll, hogy leutánozzuk egy-egy kép festését. A festészet ennél sokkal-sokkal több.

#4. Az akvarell festés

Az akvarell festés napjainkban az egyik legnépszerűbb technika, mely a reneszánszát éli. Bár régebben méltatlanul háttérbe volt szorítva, most végre igazán megkapja azt a figyelmet melyet megérdemel. Igazából ezzel kellene kezdeni a festészet tanulását és csak később térni át az akril és olajfestés technikájára.

Szerencsére ma már egyre többen szeretnék elsajátítani ezt a könnyed, és elegáns szépségű festési módot, méltán ez lett napjaink egyik közönségkedvence!

#1 kép:  Modern akvarell csendélet

Az 1.-es képen, egy modern megjelenésű, expresszív akvarell csendélet ábrázolás festését mutatom be az oktatóvideóban.

A kép A/4-es méretű, 300 g/m2 akvarell papírra készült.

#2. kép: Korsó lilahagymával 

A 2. képen, egy egyszerű akvarell csendélet ábrázolás festését mutatom be az oktatóvideóban. Az asztali csendéleten korsó lila hagymával látható.

A kép A/4-es méretű, 300 g/m2 akvarell papírra készült.

#3. kép:  Körték, akvarell csendélet

A 3. képen, egy egyszerű kompozíciójú, körtéket ábrázoló akvarell csendélet ábrázolás festését mutatom be, az oktatóvideóban.

A kép A/4-es méretű, 300 g/m2 akvarell papírra készült.

#4. kép: Virágok üveg vázában

A 4. képen, egy modern hatású, expresszív, akvarell csendélet ábrázolás festését mutatom be az oktatóvideóban. Az asztali csendéleten virágok üveg vázában láthatók.

A kép A/4-es méretű, 300 g/m2 akvarell papírra készült.

#5. kép:  Boros palack kancsóval

Az 5. képen, egy függőleges tájolású akvarell csendélet ábrázolás festését mutatom be az oktatóvideóban. Az asztali csendéleten borospalack kancsóval és gyümölcsökkel látható.

A kép A/4-es méretű, 300 g/m2 akvarell papírra készült.

#6. kép: Csendélet kannával és dinnyével

A 6. képen, egy komplexebb akvarell csendélet ábrázolás festését mutatom be az oktatóvideóban. Az asztali csendéleten vizeskanna, sárgadinnyeszelettel és gránátalmával látható.

A kép A/4-es méretű, 300 g/m2 akvarell papírra készült.

Szerencsére ma már egyre többen szeretnék elsajátítani ezt a könnyed, és elegáns szépségű festési módot, méltán ez lett napjaink egyik közönségkedvence!

További képek

A tanfolyamon a fent bemutatott csendélet festmény kompozíciókon kívül, az alábbi 8 db. kis képet is megfestjük. Ezeket gyakorlás képpen festjük, minden kis képen van valami különleges tanulság. Így összesen 14 képet festünk a tanfolyamon. Minden kis kép festését, külön-külön videóleckében mutatom be.

[

Lássuk jól érted-e?

Ez a dolog nem bonyolult. Ha pontosan tudod, hogy mire van szükséged, akkor te nem kerülsz zsákutcába, mint más, aki nem érti a lényeget.

A csendéletfestés a festészet alfája és omegája.

Csendéletet nem azért festünk mert szép, vagy mert szeretjük.

Csendéletet azért festünk, hogy megtanuljuk festeni!

[

Mire használhatod?

Az akvarell csendéletfestő online tanfolyam, nagyon sokféle tudást nyújt. Lehet ezekre nem is gondolnál.

A kompozíciós ismeretek alapvető fontosságúak a festészetben, hiszen egy jó festmény egyik fontos meghatározó eleme, a jó kompozíció.

Szerencsére ez könnyen megtanulható, hiszen jól érthető, egyszerű, szabályokon alapul.

Természetesen a  csendélet kompozíció alapjait is megtanuljuk a tanfolyamon!

Az árnyékdoboz a csendéletfestés egyik legjobb segédeszköze. Segítségével kitűnő csendélet kompozíciókat állíthatunk össze, melyben kedvümkre állítgathatjuk a megfelelő fény-árnyék hatásokat.

A tanfolyamon megtanulunk egyszerű, árnyékdobozt készíteni.

A gömb ábrázolás alapvető ismeret a festészetben. Szinte mindenhol előfordulnak gömb alakzatok, legegyszerűbb példa a gyümölcsök, mint pl. egy alma. De még az emberi testen is számos gömb forma fedezhető fel. Emiatt kiemelten fontos megértenünnk a lényegét.

Videón mutatom hogyan kell.

A henger forma a másik gyakori eleme a festészetben található speciális ábrázolásoknak. A hengerforma ábrázolásához, ismernünk kell az ellipszis ábrázolás sajátosságait is.

Nagyon érdekes és hasznos ismeret ez és a csendéletek egyik fontos részletét jelentik.

Közben az üveg ábrázolását is megismerjük.

Videón bemutatom a lényegét.

A fémtárgyak ábrázolása is gyakran okoz nehézséget, az ezüst és aranyszínű festékek használata itt nem működik, más logikája van.

Ezért ennek is külön videó leckét szenteltünk.

Megrendelés után azonnal elérhető.

[

Mit gondol más?

Vélemények a facebook oldalunkról

Nézd meg mit írnak rólam a tanítványok

megrendelés itt

melyik csomagot választod?

[
Csendélet festés #

A csendéletfestés a festészet alfája és omegája. Ez kell ahhoz, hogy megtanuljunk festeni!

Akvarell festés #

Az akvarell festészet napjainkban reneszánszát éli. Ez ma a legnépszerűbb technika, igazi közönségkedvenc. Ez nem is csoda, hiszen kicsi a felszerelési igénye, viszonylag olcsó anyagokkal és kevés eszközzel festhetünk, könnyed, szép, légies megjelenésű alkotásokat.

Csak nálunk #

Csak nálunk találod meg a festészeti oktatóanyagokat ilyen komplex módon bemutatva. A KINVA ART AKADÉMIÁN nem csak a kép festés folyamatát mutató oktatóvideót láthatsz, hanem számos egyéb, elméleti és gyakorlati tudással is gazdagodhatsz közben.

Akvarell csendélet festés #

Az akvarell csendéletfestő tanfolyam 27 leckéből áll, elmélet és gyakorlat egyben. Minden leckéhez tartozik fotókkal illusztrált szöveges tananyag és oktatóvideó is. Kompozíció elméleti ismeretek és különböző tárgyal ábrázolási módja is része a képzésnek. 6 nagyobb és 8 kisebb kép festését szemléltetem elejétől a végéig. Összesen tehát 14 db. képet festünk majd!

Akvarell tájképfestés #

Az akvarell tájképfestő tanfolyam 31 leckéből áll, elmélet és gyakorlat egyben. Minden leckéhez tartozik fotókkal illusztrált szöveges tananyag és oktatóvideó is. Tájkép kompozíció, színkeverés elméleti ismeretek és különböző tárgyak, pl. felhők, fák, víz stb. ábrázolási módja is része a képzésnek. 7 nagyobb és sok kisebb kép festését szemléltetem elejétől a végéig.

akvarell EXTRA csomag #

Az akvarell extra csomag egy 2 az egyben tanfolyam csomag. Ez egyben tartalmazza az akvarell csendélet és az akvarell tájképfestő tanfolyamunkat, összesen  58 leckéből áll, elmélet és gyakorlat egyben. Minden leckéhez tartozik fotókkal illusztrált szöveges tananyag és oktatóvideó is. 13 nagyobb és közel 20 kisebb kép festését szemléltetem elejétől a végéig.

 49 900,– Ft helyett, most csak:

11 950 Ft

Csendélet festés #

A csendéletfestés a festészet alfája és omegája. Ez kell ahhoz, hogy megtanuljunk festeni!

Akvarell festés #

Az akvarell festészet napjainkban reneszánszát éli. Ez ma a legnépszerűbb technika, igazi közönségkedvenc. Ez nem is csoda, hiszen kicsi a felszerelési igénye, viszonylag olcsó anyagokkal és kevés eszközzel festhetünk, könnyed, szép, légies megjelenésű alkotásokat.

Csak nálunk #

Csak nálunk találod meg a festészeti oktatóanyagokat ilyen komplex módon bemutatva. A KINVA ART AKADÉMIÁN nem csak a kép festés folyamatát mutató oktatóvideót láthatsz, hanem számos egyéb, elméleti és gyakorlati tudással is gazdagodhatsz közben.

Akvarell csendélet festés #

Az akvarell csendéletfestő tanfolyam 27 leckéből áll, elmélet és gyakorlat egyben. Minden leckéhez tartozik fotókkal illusztrált szöveges tananyag és oktatóvideó is. Kompozíció elméleti ismeretek és különböző tárgyal ábrázolási módja is része a képzésnek. 6 nagyobb és 8 kisebb kép festését szemléltetem elejétől a végéig. Összesen tehát 14 db. képet festünk majd!

 24 950,– Ft helyett, most csak:

6 950,- Ft

Most: Vacakolsz. A tanfolyam végén: Mindent tudsz az akvarell csendéletfesésről!

Fizetési lehetőségek: Vásárlási folyamat közben választhatsz bankkártyás, paypal, banki átutalás vagy postai pénzesutalvánnyal való fizetési módok között!

A tanfolyam teljes ára egyszeri díj, további költségeki nincsenek!

Az összes tananyag elérhetősége: A vásárlást követően a teljes tananyag elérhetővé válik!

Díjfizetés módja:  

A termék díja bankkártyával (Stripe), vagy paypalel fizethető. Továbbá banki átutalással, vagy postai pénzesutalvánnyal is lehetőség van fizetni

 

Garancia  

A vásárlásodra érvényes a KINVA ART GARANCIA! Ennek lényege, hogy a vásárlást követő 14 napon belül, bármikor indoklás nélkül elálhatsz a vásárlástól és kérheted a vételár visszatérítését, melynek a 100 %-át, azonnal, kérdés nélkül vissza is térítünk, a kiállított számlát pedig sztornozzuk!

 

b

Szerződési feltételek

Ismerd meg az artakademia.hu szerződési feltételeit ide kattintva (új ablakban nyílik)

 

 

Fizetés Stripe-pal

A Stripe az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó rendszer. MasterCard és Visa kártyákkal fizethetsz. Nem navigál el az oldalról, csak a bankkártyaszámodat, lejárati dátumot és a CVC kódot kell beírni.

 

Mesterünk

"A KINVA ART AKADÉMIA  oktatója:

Nagy Krisztián - KINVA

 

KINVA Saáry Zoltán tanítványaként kezdett a festészettel foglalkozni. Mestere útmutatásait a saját kísérletezgetésekkel, és  egyéb autodidakta tanulási módszerekkel egészítette ki.

Több külföldi online festőtanfolyamot elvégezve, és Angol nyelvű szakkönyveket fordítgatva jutott el odáig, hogy végül a saját módszereinek fejlesztésébe kezdhetett.

Innen jött az online oktatás módszere is, hiszen látta a Nyugati festők példáját, és résztvevőként maga is megtapasztalhatta ennek az új oktatási módszernek a hasznosságát, előnyeit.

Szenvedélyesen kutatja a Régi Mesterek titkait, feltárja és kipróbálja azokat a festőtechnikákat, melyeket ők alkalmaztak a művészettörténet folyamán.

Továbbá sokat kísérletezik a festészet anyagainak, festőszereknek, festékeknek a házilagos előállításával is, ezzel is gyarapítva tudását, és ezen az anyagok alkalmazásával a saját technikáját tökéletesíti.

Ha többet szeretnél megtudni, mesterünkről, akkor az alábbi gombra kattintva megnézheted a kinvafestmenyek.com oldalon található, személyes blogját és alkotásait is itt tekintheted meg."

 

 

 

 

0 hozzászólás

Hozzászólás írása

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!