Ebben a bejegyzésben igyekszem mindent leírni a tanfolyam átregisztrálásáról!

Mielőtt folytatom, néhány fogalmat tisztázzunk:

Régi oldal: A régi oldalnak nevezem a https://onlinefestotanfolyamok.com címen található weboldalt, ahol évek óta vannak a tanfolyamok!

Új oldal: “Új oldalnak” nevezem ezt a weboldalt, ahol most is vagyunk. Minden új tanfolyam csak itt lesz elérhető, és idővel a régiek is itt kapnak majd helyet.

Új tanfolyam: Minden tanfolyam ami az új oldalon jelent meg, vagy a jövőben itt fog megjelenni először és a régin még nem létezett: ( Az első ilyen: Másodrendű színek Varázsa)

Régi tanfolyam: Minden olyan tanfolyam, ami a régi oldalon is fenn volt.

Regisztráció: Az első vásárláskor az e-mail címeddel és az általad megadott jelszóval jön létre. Ezzel a két adattal lehet később bejelentkezni az oldalra. FIGYELEM! Regisztrálni csak egyszer kell, a legelső alkalommal, később már csak be kell jelentkezni.

Felhasználói fiók: Az első vásárlással (regisztrációval) jön létre. Arra szolgál, hogy a weboldal azonosítani tudjon. egyben a weboldalon történt tranzakcióidnak is egyfajta adminisztrációs felülete, ahol meg tudod nézni a korábbi tranzakcióidat, számláidat, itt tudod módosítani az adataidat (pl. lakcím változás, e-mail cím változás) stb.

Profilom menü: Ezen az oldalon találhatod a számodra elérhető tanfolyamokat.

Bejelentkezés: Akkor tudsz bejelentkezni az oldalra, ha neked már létrejött korábban a regisztrációd (pl. már vásároltál). A bejelentkezéssel azonosít téged a weboldal, abból tudja mihez van jogod hozzáférni. Bejelentkezni a “Bejelentkezés” menüpontban lehet. Ez a menüpont csak akkor látszik ha te éppen kijelentkezett állapotban vagy! Bejelentkezéshez a felhasználónév (e-mail címed) és a jelszó (amit a regisztrációkor, azaz az első vásárláskor megadtál) kell.

Kijelentkezés: Ezt akkor érdemes megtenned, ha nem a saját, otthoni gépedről jelentkeztél be. Pl. munkahelyi gép, internet kávézó stb. Bizonyos idő elteltével a weboldal automatikusan kijelentkeztet, biztonsági okokból Ilyenkor újra be kell jelentkezni. A kijelentkezés menüpont csak akkor látszik, ha te bejelentkezett állapotban vagy.

Vásárlás: Minden olyan tranzakció, amikor egy tanfolyamot megvásárolsz a weboldalon. Erre azért van szükség, mert a weboldal ezáltal értesül arról, hogy neked jogod van később az adott (megvásárolt) tanfolyamot megnézned.

0,- Ft-os vásárlás: A vásárlásnak egy olyan változata, amikor nem kell pénzt fizetned. De a vásárlási folyamatot végíg kell csinálnod. pl. egy 0,- Ft-os kuponkóddal.

Át regisztráció: A régi oldalon megvett, régi tanfolyamhoz, az új oldalon való hozzáférésnek a menete.

Hírlevél feliratkozás: A hírlevél feliratkozás azért hasznos, mert nemcsak az új akciókról értesülsz általuk, hanem pl. az ilyen jellegű változásokról is. Ha nem vagy feliratkozva akkor nem értesülsz majd ilyen változásokról a jövőben!

Ami FONTOS! A hírlevél feliratkozás NEM REGISZTRÁCIÓ! A két dolog egymástól független és egymást nem helyettesítik!

Tehát a videóban elhangzottak lényege

A régi oldal kb. 1 év múlva (kb. 2022. június 1-én) fog megszűnni.

A megszűnés pillanatáig az összes régi tanfolyam továbbra is megtekinthető ott!

Ez alatt az 1 év alatt minden régi tanfolyam átkerül az új oldalra is!

Új tanfolyam nem kerül már át a régi oldalra, minden jövőben indított új tanfolyam csak itt az új oldalon lesz megvásárolható és megtekinthető!

Senkinek sem kell pénzt fizetnie az új oldalon való hozzáféréshez olyan tanfolyamért, amihez a régin már hozzáférése volt!

Mindenki lehetőséget kap arra, hogy a régi oldalon megvásárolt tanfolyamokhoz, az új oldalon is hozzáférjen!

A régi oldalon érvényes regisztrációs adatokkal nem tudsz az új oldalon bejelentkezni!

Az új oldalon szükséges egy vásárlást (ez lehet 0,- Ft-os vásárlás is) végrehajtani, ezzel létrehozni a regisztrációt, annak érdekében, hogy itt is be tudjál jelentkezni.

Az új oldalon nincsenek egyből ott a régi tanfolyamok. A mai napon, mikor e sorokat írom (2021. június 01.) még csak 4 db. régi tanfolyam található az új oldalon.

Egy-egy tanfolyam áttelepítése az új oldalra, nekem kb. 1-3 munkanapot vesz igénybe. Emiatt a mai naptól számítva, még több hónap mire minden átkerül ide!

Tehát te is csak olyan tanfolyamhoz kaphatsz itt hozzáférést az új oldalon, ami már ide át lett telepítve.

Én az adatvédelmi törvény miatt, nem csinálhatok helyetted regisztrációt, azt csak Te teheted meg! (első vásárlás, akár 0,- Ft-ért)

A tanfolyamaidhoz akkor tudsz hozzáférni ha megvásárolod, tehát ezzel tanítod meg a rendszernek azt, hogy az adott tanfolyam megtekintésére jogosult vagy! Erre találtam ki a 0,- Ft-os vásárlást. Így pénz fizetés nélkül, a kuponkód segítségével 0,- Ft-ért veheted meg azt amit korábban már kifizettél. Így jön létre a tanfolyamhoz a hozzáférésed itt az új oldalon.

Tehát ha még semmit sem vettél itt, akkor első alkalommal nem tudsz még bejelentkezni, akkor minden adatot ki kell tölteni vásárlás közben, ezzel regisztrálsz.

Ha már van regisztrációd, akkor csak be kell jelentkezned, és a rendszer magától kitölti a vásárláskor az adatokat. Csak a kuponkódot kell beírnod és vásárolnod.

Bármilyen kérdésed van itt alul tedd fel a hozzászólások között! Olvasd el mások hozzászólásait is, hátha ott megtalálod a kérdésedre a választ!

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!