+36‭ 30 847 4018‬

ugyfelszolgalat@kinva.hu

(Új) Absztrakt Tájképek Festése

Tanfolyam végén mindent tudsz az Absztrakt Tájfestésről!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ma: Kacérkodsz a gondolattal, Holnap: Te is meg tudod csinálni!

Kurzusok

Itt láthatod a tanfolyamokat

Amelyiket már megvetted, azokat meg tudod nézni. Vagy ha még nem vetted volna meg, akkor megvásárolhatod!

Ingyenes tananyagok

Beiratkozás után, ingyenesen megtekinthető tanfolyamok. A Beiratkozáshoz vagy ha már beiratkoztál, akkor a megtekintéshez, kattints a “Megnézem” feliratú gombra, a kiválasztott tanfolyam alatt!

Ingyen Festőleckék Online Tanfolyam

Ebben az ingyenes tanfolyamban a festészet alapjait tanulhatod meg. Minden benne, van, anyagok, eszközök, színek és festékek, művészettörténet, festőtechnikák, oktató videók.

Megnézem

Színvarázs

Színvarázs Ingyenes Online Festőtanfolyam

Az Ingyenes Szín Varázs Online Festészeti Tanfolyamon a másodrendű színekből alkotott színkört vesszük alapul, és kizárólag lila, narancs és zöld színekkel dolgozunk. A képzés ingyenes beiratkozás után, bárki számára szabadon megtekinthető.

Megnézem


Megvásárolható tananyagok

A Megvásárláshoz, vagy ha már megvetted, akkor a Megtekintéshez, kattints a “Megnézem” feliratú gombra, a kiválasztott tanfolyam alatt!

Absztrakt

5 db. Absztrakt Festőkéses Tájkép Festése Online Videósorozat

Az online festőtanfolyamban 5 videólecke látható, mindegyikben 1-1 festmény megfestését mutatom be, elejétől a végéig. Rajz és festőtechnika ötvözése a képeken...

Megnézem

Akvarell

Akvarell Tájképfestő Online Tanfolyam

Az online festőtanfolyamban 28 lecke köztük 7 db festmény végigfestését bemutató videó látható, mindegyikben 1-1 festmény megfestését mutatom be, elejétől a végéig. Mindent a akvarell tájképfestésről...

Megnézem

Portré

Piambura Technika Online Festőtanfolyam

Az online festőtanfolyamban 23 lecke köztük 7 db festmény végigfestését bemutató videó látható, mindegyikben 1-1 festmény megfestését mutatom be, elejétől a végéig. Mindent a piambura technikáról...

Megnézem

Akvarell

Akvarell Kezdő Online Festőtanfolyam

Az online festőtanfolyamban 34 lecke köztük 7 db festmény végigfestését bemutató videó látható, mindegyikben 1-1 festmény megfestését mutatom be, elejétől a végéig. Mindent az akvarell festészetről...

Megnézem

Emberábrázolás

5 db. Nőalak Szénnel és Festékkel online festészeti videósorozat

Az online festőtanfolyamban 5 videólecke látható, mindegyikben 1-1 festmény megfestését mutatom be, elejétől a végéig. Rajz és festőtechnika ötvözése a képeken...

Megnézem

Tájkép

Mediterrán Tengerparti Tájképek Festése Online Festőtanfolyam

Az online festőtanfolyamban 21 lecke található és 7 db. mediterrán tájkép festését mutatom be, elejétől a végéig. Minden kép festése közben mutatom és elmondom, mit, miért csinálok.

Megnézem

Tájkép

7 db. Mediterrán Épület Ábrázolás festése oktatóvideó sorozat

A videósorozatban 7 db. mediterrán épületkép festését mutatom be, elejétől a végéig, 7 festmény, 7 videó. Minden kép festése közben mutatom és elmondom, mit, miért és hogyan csinálok.

Megnézem

Tájkép

7 db. mediterrán tájkép festése oktatóvideó sorozat

A videósorozatban 7 db. mediterrán kép festését mutatom be, elejétől a végéig, 7 festmény, 7 videó. Minden kép festése közben mutatom és elmondom, mit, miért és hogyan csinálok.

Megnézem

Tájkép

7 db. tanyás tájkép festése oktatóvideó sorozat

A videósorozatban 7 db. tanyás kép festését mutatom be, elejétől a végéig, 7 festmény, 7 videó. Minden kép festése közben mutatom és elmondom, mit, miért és hogyan csinálok.

Megnézem

Csendélet

5 db. Festőkéses Csendélet festése online festészeti videósorozat

Ez nem csak arról szól, hogy csodálatos képeket festünk majd! Hanem arról is, hogy a gyakorlatban láthatod, hogyan is kell festőkéses csendélet festményeket létrehozni.

Megnézem

Absztrakt

7 db. Absztrakt kép Festése Oktatóvideó Sorozat

A videósorozatban 7 db. absztrakt kép festését mutatom be, elejétől a végéig, közben változatos absztrakt képalkotási technikákat ismerhetünk meg.

Megnézem

Tájkép

7 db. Tájkép Festése Oktatóvideó Sorozat

A videósorozatban 7 db. tájkép festését mutatom be, elejétől a végéig, 7 festmény, 7 videó. Minden kép festése közben mutatom és elmondom, mit, miért és hogyan csinálok.

Megnézem

Festőkés

7 db. Nőalak Festése Festőkéssel Online Oktatóvideó Sorozat

Ez nem csak arról szól, hogy csodálatos képeket festünk majd! Hanem arról is, hogy a gyakorlatban láthatod, hogyan is kell nőket ábrázoló festményeket létrehozni.

Megnézem

Tájkép

7 db. Magyaros Romantikus Tájkép Festése Oktatóvideó Sorozat

A Magyar kortárs tájképfestő mesterek, sajátos stílust dolgoztak kis a tájképfestészetben, melyek jól megkülönböztethetővé vállnak más nemzetekre jellemző tájképfestési stílusok közül!

Megnézem

Színek Varázsa

A Másodlagos Színek Varázsa Online Festőtanfolyam

A Másodlagos Színek Varázsa Online Tanfolyamon a másodrendű színekből alkotott színkört vesszük alapul, és kizárólag lila, narancs és zöld színekkel dolgozunk. Ez az ingyenes "Színvarázs" tanfolyam bővített verziója!

Megnézem


Színkeverési Segédlet

FREE

Töltsd le az ingyenes Színkeverési Segédletet! E-mailben küldöm!

1 perc és olvashatod!