Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
5 950,00 Ft
Kezdj hozzá

Ha még nincs meg ez a tanfolyam neked, akkor a lenti zöld gombra kattintva megnézheted a részleteket, vagy meg is vásárolhatod!

Összefoglaló a tanfolyamról

Hogyan lehet realista, szép tájképeket ábrázoló képeket festeni, ecsettel és festőkéssel? Hogyan lehet olaj és akrilfestékkel is megfesteni az ilyen képeket? A festőtanfolyamban. 5 db. kép végigfestését mutatom be, elejétől a végéig! Miközben a videókban mutatom a festés folyamatát, azt is elmagyarázom, Mit, Miért és Hogyan csinálok! Természetesen a használt színeket és anyagokat, a színkeverést is bemutatom.

Olaj és akrilfestékkel is megfesthetők a képek!

  • Összefoglaló a tanfolyamrólű
  • Hogyan lehet realista, szép textúrázott tájképeket festeni, ecsettel és festőkéssel? Hogyan lehet olaj és akrilfestékkel is megfesteni az ilyen képeket? A festőtanfolyamban. 5 db. kép végigfestését mutatom be, elejétől a végéig! Miközben a videókban mutatom a festés folyamatát, azt is elmagyarázom, Mit, Miért és Hogyan csinálok! Természetesen a használt színeket és anyagokat, a színkeverést is bemutatom.
  • A Formák és Textúrák a Tájképen Online Festészeti Oktatóvideó Sorozatból többek között az alábbi kérdésekre kapunk választ.
    • Az online festőtanfolyamon megismerkedünk a realista tájképek festési módszereivel.Megismerjük milyen festőkésekkel és ecsettel ezt a technikát gyakorolni.Foglalkozunk a festőkés használatával, módszereivel, késes tippek, trükkök.Megismerjük az olajfesték használatát aMegtudjuk, hogyan lehet a klasszikus realizmust egy kis modern technikával öttvözni.A tanfolyamon 5 db komplett festmény megfestését fogom demonstrálni lépésről lépésre.
    A tanfolyamban összesen 5 videó lecke van, ezekben 5 db. oktató videót nézhetsz meg, ezekben összesen 5 komplett festmény festését mutatom be, elejétől a végéig! Tehát minden videóban egy-egy kép végigfestését láthatod, elejétől a végéig, közben nem csak mutatom, de  azt is elmondom, mit, miért és hogyan csinálok!Festőkéssel és ecsettel dolgozunk, a képeket olaj és akrill festékkel is meg lehet festeni!A tanfolyam érdekessége, hogy a kiindulásként használt modell képeket a Midjourney AI mesterséges intelligenciával generáltam.Festőkéssel és ecsettel dolgozunk, a képeket olaj és akrill festékkel is meg lehet festeni!

  • A tanfolyam, a weboldalon tekinthető meg, a zárt oktatási felületen belül, mellyel a vásárlást követően kapod meg a hozzáférést!
  • Ha bankkártyával vagy paypalel fizeted, akkor azonnal, kb. 1 perc múlva hozzáférsz!

Tanfolyam nyitó bejegyzés (Formák és Textúrák a Tájképen)

A tanfolyam nyitó bejegyzése, néhány fontos információt közlök itt, továbbá lehetőség van bemutatkozni is. Mindenképpen nézd meg! Ajánlott a kezdéshez!

2. lecke: Anyag felszerelés lista (Formák és Textúrák)

A leckében felsoroljuk a tanfolyam elvégzéséhez szükséges anyagokat és eszközöket.

3. lecke: 1. Festővideó (Formák és Textúrák)

A leckében az 1. festővideót tekinthetjük meg

4. lecke: 2. Festővideó (Formák és Textúrák)

A leckében a 2. festővideót tekinthetjük meg

5. lecke: 3. Festővideó (Formák és Textúrák)

A leckében a 3. festővideót tekinthetjük meg

6. lecke: 4. Festővideó (Formák és Textúrák)

A leckében a 4. festővideót tekinthetjük meg

7. lecke: 5. Festővideó (Formák és Textúrák)

A leckében az 5. festővideót tekinthetjük meg

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!