+36‭ 30 847 4018‬

ugyfelszolgalat@kinva.hu

(Új) Absztrakt Tájképek Festése

Tanfolyam végén mindent tudsz az Absztrakt Tájfestésről!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ma: Kacérkodsz a gondolattal, Holnap: Te is meg tudod csinálni!

In progress

Bevezetés: Ingyen Festő Leckék

Ebben a leckében átbeszéljük a tanfolyam lényegesebb pontjait, mire lehet számítani, milyen tanácsaim vannak a tanfolyam elvégzéséhez és egyéb, indulással kapcsolatos dolgok.

Megnézem

In progress

Művészettörténeti videó előadás

Ebben a leckében egy művészettörténeti videó előadást hallgathatsz meg. A videóban nagy vonalakban áttekintem a festészet történetét az őskortól, napjainkig.

Megnézem

In progress

Őskor, ókor, középkor

A festészet kialakulása, tekintetbe véve a barlangfestményeket, az emberiség őskoráig nyúlik vissza. Az ősember a természetben található pigmenteket, használja a barlang rajzok színesebb tételére.

Megnézem

In progress

Reneszánsz és barokk

A portré műfaja a Reneszánsz idején kezdett újra fellángolni, Európában. Ez olyan mestereknek volt köszönhető, mint Jan van Eyck, Albrecht Dürer, Leonardo da Vinci.

Megnézem

In progress

A 18.-19. század festészete

A 19. század, a festészet egyik legmozgalmasabb évszázada volt. A század első felében, a festők egy része Klasszikus festészeti hagyományokat folytatott, mások újítottak.

Megnézem

In progress

Festőállványok, dobozok

Ebben a leckében megismerkedünk a festőállványokkal, dobozokkal, melyek nem is gondolnánk, micsoda hatalmas választékban állnak rendelkezésünkre.

Megnézem

In progress

A 20.-21. század

A 20. század az izmusok kora. Az impresszionisták után, példává vált a művészek számára, hogy a művészetben nem léteznek korlátok, és más szempontok szerint kezdtek alkotni.

Megnézem

In progress

Ecsetek, festőkések, paletták stb.

Az ecsetek, festőkések, paletták stb. óriási választékban kaphatók, nehéz kiigazodni köztük. Ebben fog segíteni ez a lecke, melyben áttekintjük ezt a témát.

Megnézem

In progress

Alapozás a festészetben, elmélet

A leckéből megismerjük a festészetben használt alapokat és alapozókat. Ezek létfontosságúak a jó kép festésének szempontjából. Miként a ház is csak jó alapra épülhet, ugyanígy van ez egy festménynél is.

Megnézem

In progress

Alapozás a festészetben, gyakorlat

A leckében megismerkedünk az alapozás gyakorlati módszerével. A videón elejétől, végéig demonstrálom a festmény alapozásának folyamatát is.

Megnézem

In progress

A festékek tulajdonságai

A festészetben használt anyagok egyik legfontosabb kategóriáját, nyilvánvalóan maguknak a festékek jelentik. Ezért különösen fontos ezek megismerése.

Megnézem

In progress

Tanfolyam zárás (ingyen festő leckék)

A Tanfolyam záró leckéjében összefoglaljuk a lényeget, és megbeszéljük milyen lehetőségeink vannak még a festészet tanulásával kapcsolatosan.

Megnézem


Színkeverési Segédlet

FREE

Töltsd le az ingyenes Színkeverési Segédletet! E-mailben küldöm!

1 perc és olvashatod!