Bevezető a tanfolyamhoz

A lecke legjobb megértéséhez, nézd meg a videót, akkor is ha már láttad, és olvasd el utána szóról, szóra a leckét is, ha kell utána is nézz bele a videó egyes részeibe. Majd csináld meg a lecke végén feladott feladatot!

Ha így teszel, akkor biztosan megérted és rögzülni is fog benned a lecke lényege és tartalma. Erre van szükséged, hogy jobb legyél a színkeverés terén!

Annyi sok színelméleti információ található az interneten, szakkönyvekben, sőt az iskolai fizika és rajzórákon is, akkor mi szükség van egy újabbra? Miért éreztem úgy, hogy meg kell alkotnom a KSZR (KINVA Színekeverő Rendszere) rendszert?

Az okok egyértelműek, a sok elméleti ismeret igazából képes arra, hogy a megfelelő tudáshoz juttassa a tanulót, de valójában a gyakorlatban nem könnyíti, hanem inkább nehezíti a színkeverés megértését, elsajátítását a festészetben. Azt tapasztaltam, hogy ezeknek a már  meglévő, egzakt ismeretanyagoknak az átadása nem könnyíti meg a színkeverés megérését, miközben a gyakorlatban szeretnénk alkalmazni azt.

Rájöttem, hogy szükség van egy olyan szemléltre, ami kifejezetten a festészet gyakorlati lehetőségei felől közelíti meg a kérdést, természetesen nem hagyva figyelmen kívül az addig is rendelkezésre álló ismeretanyagokat sem

A tanfolyam több videós leckéből áll, az egyes leckékben található videókban bemutatom az adott lecke témájához összeállított gyakorlati és elméleti ismereteket.

Jó tanulást, jó festést, jó színkeverést kívánok neked!

Ha még nem vagy tag, akkor csatlakozz az Ingyen Festőleckék Facebook csoportunkhoz, ahol lehetőség van megbeszélni egymással a tanultakat!

A Facebook csoporthoz ide kattintva csatlakozhatsz!

Célszerű feliratkoznod a weboldal hírlevél értesítőjére is, ugyanis a jövőben a fizetős tanfolyamokon kívül, további ingyenes tudásanyagok érkeznek, ha feliratkozol, akkor ezekről, időben értesítést kapsz!

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

IRATKOZZ FEL a HÍRLEVÉL ÉRTESÍTŐRE! Így időben értesülsz a blogbejegyzéseinkkel és tanfolyamokkal kapcsolatos esetleges változásokról egyéb híreinkről és legújabb ajánlatainkról is!

Nem küldünk spamet! A feliratkozással tudomásul veszed az adatvédelmi tájékoztatónkban leírtakat!

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!