+36‭ 30 847 4018‬

ugyfelszolgalat@kinva.hu

(Új) Absztrakt Tájképek Festése

Tanfolyam végén mindent tudsz az Absztrakt Tájfestésről!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ma: Kacérkodsz a gondolattal, Holnap: Te is meg tudod csinálni!

In progress

Bevezetés: Színvarázs

Ebben a bejegyzésben, az Ingyenes színvarázs Online Festő Tanfolyam bevezetőjét láthatod, ahol röviden elmondom, miről is szól ez a képzés, mit találhatsz benne, mire számíthatsz ha megtekinted.

Megnézem

In progress

Másodrendű színkör (színvarázs)

A leckéből megismerhetjük a másodrendű színkört, mely nem tartalmaz elsőrendű színeket. A másodrendű színkör csak narancs, lila és zöld színt tartalmaz. Ezekből keverünk ki, minden további színt.

Megnézem

In progress

A Másodrendű színkör színei (Színvarázs)

A Másodrendű színkör összesen 6 db színt tartalmaz, ezeket a színeket ismerjük meg. Konkrét példákat mutatok arra is, hogy milyen festékmárkából, mely színeket lehet megtalálni.

Megnézem

In progress

Kék helyett, zöld és lila (színvarázs)

A leckében megismerjük azt, hogy hogyan lehet kék színt kikeverni lila és zöld színekből. Megtudjuk mi a titka és hol vannak a határai a módszernek. Azt is megismerjük, milyen optikai hatás kell hozzá.

Megnézem

In progress

Sárga helyett, zöld és narancs (színvarázs)

Ebben a leckében azt tanuljuk meg, hogyan lehet sárga színt keverni, narancs és zöld szanekből. Ehhez egy csöp lilát is segítségül hívunk, no meg a szimultán kontrasztot.

Megnézem

In progress

Vörös helyett, lila és narancs (színvarázs)

A leckéből megismerheted, hogyan kapunk vörös színt akkor, hogyha narancsot és lilát keverünk egymással. Szükség lesz még a kívánt hatáshoz, egy csipetnyi zöld színre is.

Megnézem

In progress

Okkerek, barnák, szürkék és fekete (színvarázs)

Megismerjük ebből a leckéből, hogyan lehet a másodlagos színkörből szürkéket, barnákat, okkereket és feketét létrehozni, a színek semlegesítő hatásának segítségével.

Megnézem

In progress

1. csendéletfestő videó, paradicsom festése lilával és narancs színnel (Színvarázs)

A leckében egy paradicsomos csendélet végíg festését mutatom be. ezzel példázom, hogyan lehet pirosnak láttatni a lila és narancs színeket, zöld környezetben.

Megnézem

In progress

2. csendéletfestő videó, citrom festése narancs és zöld színnel (színvarázs)

A leckében egy nagyon látványos dolgot csinálunk, miközben megfestek egy citromos csendéletet, a sárga színek helyett zöldet és narancsot használok, a citrom mégis sárga lesz.

Megnézem

In progress

Tanfolyam zárás (színvarázs)

A Tanfolyam záró leckéjében összefoglaljuk a lényeget, és megbeszéljük milyen lehetőségeink vannak még a másodlagos színek használatával kapcsolatosan.

Megnézem


Színkeverési Segédlet

FREE

Töltsd le az ingyenes Színkeverési Segédletet! E-mailben küldöm!

1 perc és olvashatod!