Bevezetés: Színvarázs

Ebben a bejegyzésben, az Ingyenes színvarázs Online Festő Tanfolyam bevezetőjét láthatod, ahol röviden elmondom, miről is szól ez a képzés, mit találhatsz benne, mire számíthatsz ha megtekinted.

Másodrendű színkör (színvarázs)

A leckéből megismerhetjük a másodrendű színkört, mely nem tartalmaz elsőrendű színeket. A másodrendű színkör csak narancs, lila és zöld színt tartalmaz. Ezekből keverünk ki, minden további színt.

A Másodrendű színkör színei (Színvarázs)

A Másodrendű színkör összesen 6 db színt tartalmaz, ezeket a színeket ismerjük meg. Konkrét példákat mutatok arra is, hogy milyen festékmárkából, mely színeket lehet megtalálni.

Kék helyett, zöld és lila (színvarázs)

A leckében megismerjük azt, hogy hogyan lehet kék színt kikeverni lila és zöld színekből. Megtudjuk mi a titka és hol vannak a határai a módszernek. Azt is megismerjük, milyen optikai hatás kell hozzá.

Sárga helyett, zöld és narancs (színvarázs)

Ebben a leckében azt tanuljuk meg, hogyan lehet sárga színt keverni, narancs és zöld szanekből. Ehhez egy csöp lilát is segítségül hívunk, no meg a szimultán kontrasztot.

Vörös helyett, lila és narancs (színvarázs)

A leckéből megismerheted, hogyan kapunk vörös színt akkor, hogyha narancsot és lilát keverünk egymással. Szükség lesz még a kívánt hatáshoz, egy csipetnyi zöld színre is.

Okkerek, barnák, szürkék és fekete (színvarázs)

Megismerjük ebből a leckéből, hogyan lehet a másodlagos színkörből szürkéket, barnákat, okkereket és feketét létrehozni, a színek semlegesítő hatásának segítségével.

1. csendéletfestő videó, paradicsom festése lilával és narancs színnel (Színvarázs)

A leckében egy paradicsomos csendélet végíg festését mutatom be. ezzel példázom, hogyan lehet pirosnak láttatni a lila és narancs színeket, zöld környezetben.

2. csendéletfestő videó, citrom festése narancs és zöld színnel (színvarázs)

A leckében egy nagyon látványos dolgot csinálunk, miközben megfestek egy citromos csendéletet, a sárga színek helyett zöldet és narancsot használok, a citrom mégis sárga lesz.

Tanfolyam zárás (színvarázs)

A Tanfolyam záró leckéjében összefoglaljuk a lényeget, és megbeszéljük milyen lehetőségeink vannak még a másodlagos színek használatával kapcsolatosan.

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!