A Másodrendű Színkör

Ez egy olyan “Mini Kurzus” amelyet egy sokkal részletesebb, és több tartalmat nyújtó, Fizetős tanfolyamból választottam le. A Bőségesebb tudást jelentő “Másodlagos Színek Varázsa Online Festőtanfolyam” egy kisebb részét tekintheted meg ebben az ingyenes tanfolyamban!

A másodrendű színkör lényege, hogy nem tartalmaz elsőrendű színeket. Tehát nincs benne sárga, vörös és kék szín.

A másodrendű paletta ehelyett, narancs, zöld és lila színekből áll.

Minden további színt ezekből a színekből próbálunk meg kikeverni. Természetesen korlátozottak a lehetőségeink, de mégis egy bizonyos határon belül lehetségessé válik az, hogyí ezekből a másodrendű színekből elsőrendűnek látszó színeket keverjünk ki. Tehát a nézőnek úgy fog tűnni, mintha sárgát, vöröset vagy kéket látna, pedig mi nem használjuk ezeket a színeket ebben a palettában.

Azért olyan meglepő ez a jelenség, mert a színek tanulmányaiból tudjuk, hogy elvileg elsőrendű színeket nem lehet kikeverni, azoknak lennie kell!

Vagy mégis?

Ennek járunk utána ezen a tanfolyamon.

A másodrendű színkör

Jó tanulást, jó festést, jó színkeverést kívánok neked!

Ha még nem vagy tag, akkor csatlakozz az Ingyen Festőleckék Facebook csoportunkhoz, ahol lehetőség van megbeszélni egymással a tanultakat!

A Facebook csoporthoz ide kattintva csatlakozhatsz!

Célszerű feliratkoznod a weboldal hírlevél értesítőjére is, ugyanis a jövőben a fizetős tanfolyamokon kívül, további ingyenes tudásanyagok érkeznek, ha feliratkozol, akkor ezekről, időben értesítést kapsz!

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

IRATKOZZ FEL a HÍRLEVÉL ÉRTESÍTŐRE! Így időben értesülsz a blogbejegyzéseinkkel és tanfolyamokkal kapcsolatos esetleges változásokról egyéb híreinkről és legújabb ajánlatainkról is!

Nem küldünk spamet! A feliratkozással tudomásul veszed az adatvédelmi tájékoztatónkban leírtakat!

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!