Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
5 450,00 Ft
Kezdj hozzá

Ha még nincs meg ez a tanfolyam neked, akkor a lenti zöld gombra kattintva megnézheted a részleteket, vagy meg is vásárolhatod!

Összefoglaló a tanfolyamról

Hogyan lehet realista, szép Nőalakokat ábrázoló képeket festeni, ecsettel és festőkéssel? Hogyan lehet olaj és akrilfestékkel is megfesteni az ilyen képeket? A festőtanfolyamban. 5 db. kép végigfestését mutatom be, elejétől a végéig! Miközben a videókban mutatom a festés folyamatát, azt is elmagyarázom, Mit, Miért és Hogyan csinálok! Természetesen a használt színeket és anyagokat, a színkeverést is bemutatom.

Olaj és akrilfestékkel is megfesthetők a képek!

  • Az 5 Szép Romantikus Nőalak Festése Online Festészeti Oktatóvideó Sorozatból többek között az alábbi kérdésekre kapunk választ.
    • Az online festőtanfolyamon megismerkedünk a realista nőalakok festési módszereivel.Megismerjük milyen festőkésekkel és ecsettel ezt a technikát gyakorolni.Foglalkozunk a festőkés használatával, módszereivel, késes tippek, trükkök.Megismerjük az olajfesték használatát a Falusi Utcakép festésben Megtudjuk, hogyan lehet a klasszikus realizmust egy kis modern technikával ötvözni.A tanfolyamon 5 db komplett festmény megfestését fogom demonstrálni lépésről lépésre.
  • A tanfolyamban összesen 5 videó lecke van, ezekben 5 db. oktató videót nézhetsz meg, ezekben összesen 5 komplett festmény festését mutatom be, elejétől a végéig! Tehát minden videóban egy-egy kép végigfestését láthatod, elejétől a végéig, közben nem csak mutatom, de  azt is elmondom, mit, miért és hogyan csinálok!Festőkéssel és ecsettel dolgozunk, a képeket olaj és akrill festékkel is meg lehet festeni!

A tanfolyam, itt, a weboldalon tekinthető meg, a zárt oktatási felületen belül, mellyel a vásárlást követően kapod meg a hozzáférést!

Tanfolyam nyitó bejegyzés (5 Szép Nő)

A tanfolyam nyitó bejegyzése, néhány fontos információt közlök itt, továbbá lehetőség van bemutatkozni is. Mindenképpen nézd meg! Ajánlott a kezdéshez!

2. lecke: Anyag felszerelés lista (5 Szép Nő)

A leckében felsoroljuk a tanfolyam elvégzéséhez szükséges anyagokat és eszközöket.

3. lecke: 1. Festővideó (5 Szép Nő)

A leckében felsoroljuk a tanfolyam elvégzéséhez szükséges anyagokat és eszközöket.

4. lecke: 2. Festővideó (5 Szép Nő)

A leckében megtekintjük a 2. festővideót

5. lecke: 3. Festővideó (5 Szép Nő)

A leckében megtekintjük a 3. festővideót

6. lecke: 4. Festővideó (5 Szép Nő)

A leckében megtekintjük a 4. festővideót

7. lecke: 5. Festővideó (5 Szép Nő)

A leckében megtekintjük az 5. festővideót

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!