Csak egy gyors helyzetjelentést szeretnék adni a weboldalak állapotáról, megújulásáról, továbbá a tanfolyamok jövőjéről és minden fontos hírről ami mostanában történt, történik!

Híreink tartalomjegyzéke:

  • 1. hír: Nyárközépi akció
  • 2. hír: A régi tanfolyamok áttelepítése
  • 3. hír: Akvarell oktatás kezdődik
  • 4. hír: További technikák oktatása várható
  • 5. hír: Hamarosan jön a könyvem

1. hír: Nyárközépi akció

Megérkezett a KINVA ART AKADÉMIA nyárközépi akciója!

Most minden tanfolyam akciósan megvásárolható a régi és az új oldalon egyaránt!

Az akció július 26. éjfélig tart!

A Régi oldalon most (és a korábban) megvásárolt tanfolyamok, később elérhetővé vállnak számotokra itt, ezen az új weboldalon is!

Kattints a fenti képre és a “Régi oldalra (onlinefestotanfolyamok) jutsz, és ott a webshopban az összes régi tanfolyam közül válogathatsz, később az új oldalon is hozzáférsz majd az itt megvett képzésekhez!
Kattints a fenti képre és itt az “új oldalon” (artakademia) jelenleg elérhető tanfolyamok közül válogathatsz, a jövőben ezeket itt tudod majd elérni!

Az akció július 26 éjfélig tart, mindegyí melyik weboldalon vásárolsz mindenképpen megmarad majd az örökös hozzáférésed a tanfolyamokhoz!

2. hír: A régi tanfolyamok áttelepítése

A régi tanfolyami oldalról és a tanfolyamok áttelepítéséről is ejtenék néhány szót!

Fontos! A régi tanfolyami oldal, még minimum 1 évig (de lehet, hogy tovább is) elérhető marad! Ez azt jelenti, hogy minden ott korábban, vagy utóbb megvásárolt tanfolyam elérhető marad! Ahogy a régi oldalról egyre több tanfolyam átkerül az új oldalra, ott is hozzáférhet majd az aki ezeket megvásárolta! Jelenleg, kb. 7-8 tanfolyamot sikerült eddig áttenni az új oldalra (de ezek továbbra is elérhetők a régi oldalon is) és ez a munka több hónapig fog tartani, mire minden átkerül. Optimistán abban bízom, hogy talán karácsonyig sikerül mindent áttenni.

De még egyszer hangsúlyozom, a régi oldal több mint 1 évig működik még, és ott végig elérhető marad m inden régi tanfolyam, az utolsó pillanatig. Tehát lesz idő lassan átszokni az új oldalra!

Senki nem marad le a korábban megvásárolt tanfolyamokról, így vagy úgy de megoldjuk, hogy mindenki elérje majd őket az új oldalon is!

De kérlek benneteket, hogy ne kérdezgessétek naponta hogy “mikor érem el a tanfolyamaimat az új oldalon stb.” mert nem tudom a pontos választ! Azt hogy melyik régi tanfolyam került át az új oldalra, azt ide kattintva (vagy jobbra fent a narancssárga “képzések” gombra kattintva)ellenőrizheted!

3. hír: Akvarell oktatás kezdődik

Mint bizonyára észrevettétek, hamarosan indul az új képzésünk ahol akvarell festészetet tanulhattok. Ez igazából fontos lépés mert az akvarell oktatás komolyan hozzájárulhat a festészeti fejlődéshez még akkor is ha nem leszünk akvarellfestők és továbbra is olajjal, akrillal festünk majd. A jövőben több akvarell tanfolyam is várható, de természetesen nem maradnak el a szokásos olajfestő kurzusok sem, azokból is érkeznek majd továbbra is új képzések.

Akvarell Kezdő Online Tanfolyam

július 26.-án 19.00.-kor indul a KINVA ART AKADÉMIA első akvarell festő képzése. Több mint 34 lecke lesz, sok gyakorlati feladat és 7 db. komplett akvarell tájkép festését is bemutatom videókon! Nézd meg Te is!

Szeretettel várunk a képzésen!

Részletekért kattints a lenti gombra!

4. hír: További technikák oktatása várható

Ha már akvarell, akkor ide tartozik az is, hogy további technikák részletes oktatását is tervezem. Várható a közel jövőben pasztell és különféle rajz oktató anyagok érkezése is, de az akrilfestést is jobban fogjuk tematizálni, igyekszem minden technikát egymástól szétválasztva, rendszerbe foglalva rendezni a jövőben a jobb átláthatóság végett. Ezenkívül tervbe van véve egy art marketing oktató anyag is, ahhol arról tanulhatsz hogyanb addhatod el a festményeidet!?

5. hír: Hamarosan jön a könyvem

Mint tudjátok hamarosan kijön a könyvem is, erről is ejtenék pár szót hamarjában. Szóval kicsit késni fog, túl optimista voltam a tördelés és a nyomda gyorsaságával kapcsolatosan. A jelenlegi állás szerint augusztus közepe, vége a reális időpontja annak mire postázni tudom majd a könyveket. Ez számomra is egy új terület, amiben még nincsen sok tapasztalatom. Magam is csak arra támaszkodhatok amit mondanak, ígérnek nekem. Mindenesetre nagyon izgulok már, mert alig várom, hogy végre kézbe vehessem, gondolom ezzel ti is így vagytok. Addig is türelmeteket kérem és majd valahogy mindenkit kárpótolok a késlekedésért!

Hamarosan megjelenik első könyvem!

A könyv az önéletrajzi írásom, címe: Így lettem KINVA, művésszé válásom útja…

Ha téged is érdekel hogyan lett belőlem festő, hogy lettem oktató, és életem egyéb sokszor korábban mindenki előtt titkolt részleteit is megismernéd akkor most még mindíg megrendelheted előrendelésben a könyvemet!

További részleteket a könyvről a lenti gombra kattintva találsz!

Ha érdekesnek találtad a cikket, vagy kérdésed lenne, alul a hozzászólások között írhatsz!

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!