Akció!

Színkeverő Mesterkurzus 2. – Festés Korlátozott Palettával Online Tanfolyam

7950 Ft

A tanfolyam 44 leckéből áll, és közel 400 A/4-es oldalnyi szöveges anyagot tartalmaz + kb. 350 fényképes illusztrációt.

Mind a 44 leckéhez tartoznak továbbá gyakorlati feladatok is. Melyek elvégzésével megszerzed a szükséges gyakorlatot is az elméleti tudás mellé!

Megismered olyan ókori, középkori és 20. sz.-i mesterek, mint Apellész, Velazquez és Zorn, paletta rendszerét és használatát. Továbbá megismerkedsz, a Monokróm, Minimál a Triád és Kvadrát palettákkal is.

14 db Teljes kép megfestését demonstráló oktató videó is a tanfolyamhoz tartozik.

A tanfolyam 2022 október 14.-én kezdődik és kb. 1 hét alatt szakaszosan lesz leadva a teljes tananyag!

FIGYELEM! Itt az artakadémia.hu oldalon csak magánszemélyek  vásárolhatnak!

Ha te vállalkozóként szeretnéd megvásárolni ezt a tanfolyamot, akkor kattints az alábbi linkre, ami a tanfolyam bemutató oldalára visz, ott több infót olvashatsz a tanfolyamról és vállalkozóként ott tudod megvenni!

A tanfolyam bemutató oldala:

Színkeverő Mesterkurzus 2. – Festés Korlátozott Palettával Online Festőtanfolyam

 

 

 

Cikkszám: korlátozott paletta Kategóriák: ,

Összefoglaló a tanfolyamról

 • Összefoglaló a tanfolyamról
  • A KINVA ART AKADÉMIA első Online Festőtanfolyama “Festés Korlátozott Palettákkal” címen 2014 szeptember 15.-én indult.

   Az induláskor és az eltelt 8 év alatt több százan vettek részt ezen a képzésen. Bár sokak szerint ez volt minden idők egyik legjobb tananyaga, az évek alatt eljárt felette az idő! A videók kissé kezdetlegesek, nem felelnek meg a mai kor minőségének. Továbbá az évek alatt összegyűlt tapasztalataim alapján, úgy éreztem érdemes lenne kibővíteni.

   Ezért úgy döntöttem, felújítom ezt a tanfolyamot! Ez konkrétan azt jelenti, hogy az eredeti 30 leckét érintetlenül hagytam, de kiegészítettem további 14 leckével a tananyagot.

   Felvettem egy új paletta típust a képzésbe, és mindegyik palettát melyet oktatok ebben az anyagban, részletesebben is bemutatok. További gyakorló feladatokkal egészítettem ki. Ezen kívül minden régi videó mellé készítettem egy újabb videót is. Így már mindegyik paletta 2-2 oktató videóval rendelkezik. Egy régivel és egy újjal. Az új videókban, új festmények végigfestését mutatom be, elejétől a végéig! Így összesen, 16 festmény komplett, elejétől a végéig való végigfestését bemutató videó van az anyagban!

   A tanfolyamban oktatott korlátozott paletták:

   1. Monokróm paletta

   2. Minimál paletta

   3. Apellész paletta

   4. Velázquez paletta

   5. Zorn paletta

   6. Akadémiai paletta

   7. Kvadrát paletta

   A fentieken kívül, megismerjük az “Osztott Triád Paletták” logikáját is!

   Ezzel a 44. leckével ez lett a KINVA ART legbőségesebb, legnagyobb tudásanyaga. Kinyomtatva több száz a/4-es oldalnyi tananyag és több mint 20 videó (a gyakorló videókkal együtt)!

   A tanfolyam, itt, a weboldalon tekinthető meg, a zárt oktatási felületen belül, mellyel a vásárlást követően kapod meg a hozzáférést!

   Ha bankkártyával vagy paypalel fizeted, akkor azonnal, kb. 1 perc múlva hozzáférsz! (a tanfolyam első leckéi 2022. október 14.-én jelennek meg, ekkor indul a képzés)

  FIGYELEM! Ezen az oldalon csak magánszemélyek vásárolhatnak! Vállalkozóként át leszel irányítva egy másik weboldalunkra, ahol adószám megadásával vásárolhatsz! De  a megvásárolt tanfolyamot továbbra is itt, ezen az oldalon tudod majd megnézni!

Ha vállalkozó vagy kattints a lenti linken a tanfolyam bemutatkozó oldalára és ott tudod vállalkozókén megvenni!

Színkeverő Mesterkurzus 2. – Festés Korlátozott Palettával

 

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Színkeverő Mesterkurzus 2. – Festés Korlátozott Palettával Online Tanfolyam” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!