Nos, hol is kezdjem? Mi tagadás, a régi weboldalaim és blogjaim felett igencsak eljárt már az idő, ráadásul az évek alatt úgy megszaporodtak, hogy már magam sem tudom, mit hol találok. Eljárt az idő az onlinefestotanfolyamok.com oldal felett, hamarosan szükséges lesz modernizálni az oldalunkat, emiatt új oldalra kell költöznünk, és új címe is lesz a tanfolyami oldalnak.

Itt volt az ideje, egy alapos ráncfelvarrásnak.

Úgy döntöttem tehát, hogy toldozgatás, foltozgatás helyett, az egészet összeterelem egy helyre és egy új, korszerűbb platformra helyezem őket. 

így sokkal áttekinthetőbb lesz az egész és könnyebb lesz rajta eligazodni, könnyebb lesz mindent megtalálni.

Ezért hosszas keresés után megtaláltam ezt szolgáltatót, aki korszerűen, színvonalasan, és megbízhatóan tudja kiszolgálni az összes igényemet.

Ez az oldal ad a jövőben otthont a KINVA ART AKADÉMIA online tanfolyamainak, az oldal az artakademia.hu címen található meg a jövőben!

Az oldal jelenleg még fejlesztés alatt áll, de fokozatosan töltjük fel a tartalmakat és az oldalakat.

Miért van szükség erre?

Több oka is van, de a legfontosabb, hogy a jelenlegi szolgáltatóval a sensei.hu-val maximálisan elégedettek vagyunk, viszont a szolgáltatásuk jellegénél fogva nagyon sok korlátozásban van részünk az oldal kezelésével és adminisztrációjával kapcsolatosan.

Hogy csak egy példát említsek, nincs jogkörünk arra, hogy mi változtassuk meg a felhasználók jelszavát. Ez folyamatos, visszatérő problémát jelent mind nekünk, mind nektek, hiszen szinte naponta kapok olyan kéréseket, hogy valaki nem tud bejelentkezni, elfelejtette a jelszavát stb. és, hogy nem tud magának új jelszót csinálni. Ilyenkor általában hosszas beszélgetésbe kell bonyolódnom, hogy hogyan lehet új jelszót csinálni. De sokszor még így sem sikerül és ez csalódást okozhat a segítség kérőnek.

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha hatalmamban álna ilyenkor egy új jelszót készíteni, és egyszerűen, 20 másodperc alatt megoldanám a problémát!

Ezen kívül a nagyobb szabadság az oldal kinézetének alakításában és a tanfolyamok kezelésében, ergonomikusabbá tételében is könnyebbséget fog okozni.

Hogyan fog technikailag lezajlani?

Technikailag az átállás hosszú idő alatt zajlik majd le.

Első lépésben az ezután következő új tanfolyamok már itt, ezen az új oldalon lesznek elérhetők, csak itt lehet majd őket megvásárolni és itt is lehet megtekinteni őket.

A 2. lépés az lesz, hogy folyamatosan elkezdjük a régi tanfolyamokat áttelepíteni ide, erre az új oldalra.

FONTOS!

Aki a régi oldalon megvette valamelyik tanfolyamot, vagy tanfolyamokat, ők el fogják érni itt is a korábban megvásárolt tanfolyamot/kat! Tehát senkinek nem veszik el tanfolyama, az “örökös hozzáférés” továbbra is megmarad mindenkinek!

A 3. lépésben elkezdjük megoldani, azt, hogy mindenki ténylegesen is hozzáférjen itt is a régi tanfolyamaihoz.

A 4. lépésben mikor minden tanfolyam itt lesz már és mindenki itt is hozzáférhet a régi tanfolyamokhoz és megtanulta kezelni az új oldalt, akkor meg fogjuk szüntetni a régi oldalt! (Ez kb. mostantól számítva 1 év múlva következik majd be)

Mi lesz a regisztrációval?

A regisztrációt egy alkalommal pl. az első új tanfolyam vásárlásával újra kell majd csinálni, de ez csak egyszer szükséges, utána ugyanúgy mindenhez hozzáfértek majd, bejelentkezés után, a vásárlási felület és az üzlet, a megvásárolható tanfolyamokkal is nagyon hasonló lesz mind eddig, sőt a tanfolyam oldal is hasonló lesz kicsit meg kell majd szokni, de könnyebben kezelhető és átláthatóbb lesz mint eddig!

A többi oldal sorsa

Miközben a tanfolyami oldalt megújítjuk, a többi oldallal is kezdeni kell valamit, emiatt ott is változtatások lesznek. Az évek alatt jónéhány weboldal és blogkezdeményem alakult ki, kezd ott is eluralkodni a káosz. Emiatt ezeket is össze fogom terelni 2 weboldal alá.

Technikailag az egész úgy fog kinézni, hogy ha készen leszek mindennel akkor 4 weboldalba fog rendeződni a KINVA márkanév minden dolga. Lesz egyszer ugye ez a tanfolyam oldal, amivel már most elkezdhettek megismerkedni.

Lesz egy ehhez nagyon hasonló oldal, ahol a KINVA ART KLUB kap majd helyet. Ez most még nem létezik, ez egy jövőbeni tervem, de ha kész leszek vele el fogtok ámulni, de addig titok, a részletek maradjanak meglepetésnek.

Lesz egy 3. oldal, ahol a tulajdonképpeni festőművész blog lesz, ott lesz minden olyan tartalom, amelyet eddig a festészeti témában blogoltam, ingyenesen megosztottam. Ez lesz a központi oldal, innen lehet majd minden irányba, pl. a többi oldalra is eljutni!

Ezen kívül lesz egy 4. oldalam is, ami egy személyes oldal lesz. Ott szeretném a saját alkotásaimat, bemutatni, értékesíteni és a személyes dolgaimról is ott fogok blogolni.

Tehát a vízióm, az hogy kicsit összeszedettebbek legyenek az online dolgaink, átláthatóbban könnyebben kezelhető, könnyebben eligazodható!

Tipp!

Ha korábban már vettél legalább egy tanfolyamot, akkor érdemes itt alul feliratkozni, mert akkor minden fontos információt időben megkapsz majd az átállással kapcsolatosan! Ez a Te érdeked is, hogy később ne maradj le semmiről!


MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

IRATKOZZ FEL a HÍRLEVÉL ÉRTESÍTŐRE! Így időben értesülsz a blogbejegyzéseinkkel és tanfolyamokkal kapcsolatos esetleges változásokról egyéb híreinkről és legújabb ajánlatainkról is!

Nem küldünk spamet! A feliratkozással tudomásul veszed az adatvédelmi tájékoztatónkban leírtakat!


Addig is hogy minden fontos infóról időben értesülj, iratkozz fel a fenti blogértesítőnkre!


Szerző:

Nagy Krisztián – KINVA festőművész, az oldal szerzője, a KINVA ART AKADÉMIA alapítója.


Ha érdekesnek találtad a cikket, kérlek szólj hozzá itt alul, a “Hozzászólások” között!

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!