Ebben a bejegyzésben mindent leírok az új oldalról

Sokan érdeklődtek az új oldalunkról, de sok kérdés is érkezett hozzám ezzel kapcsolatosan az elmúlt időszakban. Ebből azt szűrtem le, hogy nem mindenkinek érthető pontosan, hogy miről is van szó és hogyan is működik ez az egész.

Ezért ebben a bejegyzésben a legtöbb kérdés alapján megpróbálom megvilágítani e kérdést.

Aki tagja a KINVA ART AKADÉMIÁNAK és vett már online festőtanfolyamot, illetve a jövőben is szeretne venni, számukra ez nagyon fontos információ!

Ezért ez a bejegyzés nagyon FONTOS! OLVASD VÉGIG!

Lentebb elmagyarázok mindent.

Mi ez az oldal?

Ez a weboldal az artakademia.hu oldal, mostantól minden új festőtanfolyam itt vásárolható meg a jövőben! Ez az oldal veszi át a jelenlegi oldal (mostantól “Régi oldal”) azaz az onlinefestotanfolyamok.com oldal szerepét! A jövőben elkezdjük ide áttelepíteni a Régi oldalon található régi tanfolyamokat is és a jövőben azok is itt lesznek elérhetők és később itt is lesznek megvásárolhatók!

Az előző bejegyzésben részletesen leírtam miért van szükség erre a válásra. Ezt ide kattintva olvashatod!

Mi lesz a régebben megvásárolt tanfolyamaimmal?

A régi tanfolyamok még sokáig elérhetők lesznek a régi oldalon (kb. még 1 évig). De menet közben folyamatosan egyre több már itt is elérhetővé válik. Aki egyszer már megvett egy tanfolyamot, ő továbbra is jogosult lesz ezen az új oldalon is hozzáférni a megvásárolt tananyaghoz, nem kell még egyszer fizetni érte, és nem fog elveszni sem!

Mi az a regisztráció?

Ez a kérdés okozta a legtöbbeknél a problémát, ezért megpróbálom elmagyarázni! Minden weboldal úgy tudja azonosítani a felhasználóit, hogy első alkalommal a felhasználó regisztrál az oldalra. Ezen az első alkalommal bizonyos azonosító adatokat létre kell hozni, amivel a weboldal a jövőben tudni fogja “ki a felhasználó” és mihez van jogosultsága. pl. milyen tanfolyamokat vett meg, mihez van hozzáférése stb. Ezért kell a regisztráció alkalmával jelszót és felhasználónevet létrehozni.

Minden egyes weboldalhoz külön regisztráció szükséges. Tehát, te hiába vagy regisztrálva a régi oldalon, azaz az onlinefestotanfolyamok.com oldalon, azt a regisztrációt ez az új weboldal nem ismeri. Itt első alkalommal újra kell regisztrálni. Ezt jelenleg pl. az új festőtanfolyam a “Színek Varázsa” tanfolyam megvásárlásával is meg lehet tenni, DE NEM KÖTELEZŐ így regisztrálni, lehet majd másként is. Tehát senki sincs rákényszerítve arra, hogy új tanfolyamot vásároljon a regisztráció érdekében!

Mivel most jelenleg még nincsenek itt régi tanfolyamok, csak a most induló új tanfolyam, ezért még értelmetlen lett volna vásárlás nélküli regisztrációra biztatnom az embereket. Viszont aki vett már régebben tanfolyamot a régi oldalon és most megveszi az új Színek Varázsa tanfolyamot, őnekik létre is jön a regisztráció a vásárláskor, így nekik később már nem kell regisztrálni, mikor a régi tanfolyamokhoz elkezdem megadni a hozzáféréseket a régi vevőknek.

Később amikor elkezdem áttelepíteni ide a régi tanfolyamokat, akkor 1-1 tanfolyam régi vásárlói lehetőséget kapnak arra, hogy vásárlás, azaz pontosabban fizetés nélkül, regisztráljanak az új oldalra! Tehát ha most nem vásárolják meg a Színek varázsa tanfolyamot, akkor is lehet majd később regisztrációjuk, mikor már szükséges! Ennek módját majd időben tudatom az illetékesekkel, ha már fennál a lehetőség.

Mi az a bejelentkezés/kijelentkezés?

Bejelentkezni, vagy kijelentkezni a fenti azonos nevű menüpontban lehet. Az oldal intelligens módon, mindíg azt az opciót kínálja fel, ami az adott helyzetben lehetséges. Tehát ha valaki ki van jelentkezve, ő “Bejelentkezést” fog látni a fenti menüben és erre lesz lehetősége. Aki pedig be van jelentkezve, ő értelem szerűen, a “Kijelentkezés” lehetőségét fogja látni a fenti menüben és ezt fogja tudni megtenni ha akarja.

Akinek nincs regisztrációja, ezen az oldalon, ő nem tud “Bejelentkezni” az oldalra!

Természetesen csak regisztráltak tudnak bejelentkezni, hiszen a bejelentkezés célja általában a tanfolyam, vagy tanfolyamok megtekintése és nyilván csak a tanfolyamok megtekintésére jogosultaknak van regisztrációja.

Tehát a regisztráció az olyan mint amikor első nap elmegyünk egy új munkahelyre és ott bemutatkozunk, megismernek minket. A bejelentkezés és kijelentkezés, pedig olyan min amikor utána nap mint nap elmegyünk dolgozni és beköszönünk, vagy egyes munkahelyeken “be chekkolunk”, hazamenetelkor pedig elköszönünk, “ki chekkolunk” azaz kijelentkezünk.

A weboldal a bejelentkezéssel regisztrációval ismer meg minket, és később mindíg a bejelentkezéssel tudja meg, hogy itt vagyunk, meg szeretnénk nézni, amihez hozzáférésünk van!

FONTOS! A hírlevél feliratkozás nem regisztráció! Tehát attól, hogy feliratkoztunk egy hírlevélre és kapunk e-maileket az még nem jelenti azt, hogy regisztrációnk is van!

A regisztrációs adatok

A regisztráció jelenleg az első vásárlással történik meg az oldalon.

A regisztráció adatok az e-mail cím, a felhasználónév és a jelszó.

Felhasználónév:

Ezen az oldalon a felhasználónevet a weboldal automatikusan hozza létre a vásárló nevéből. pl. a Kiss Istvánból egy ilyen felhasználónevet generált a rendszer. “istvan.kiss”. ezek automatikusan létrejönnek az első vásárláskor és mindenkinél egyénileg eltérnek, általában ékezetek nélküli kisbetűs nevek lesznek!

Szerencsére nem baj az sem ha véletlenül elfelejtjük a felhasználónevünket, mert az e-mail címünk is megfelel felhasználónévnek! A bejelentkezéskor beírhatjuk a “felhasználónév” mezőbe az e-mail címünket is, úgy is be tudunk majd lépni!

A Jelszó:

A jelszót mi magunk határozzuk meg a regisztrációkor (pl. az első vásárláskor), ezt mi írjuk be és tetszőleges jelszót választhatunk. Tanácsos bele tenni kis és nagybetűt, számokat és valamilyen írásjelet, pl. egy felkiáltójelet stb. A rendszer jelzi, hogy elég erős e a jelszónk, aminek legalább “közepes” erősségűnek kell lennie.

Ha elfelejtitek a jelszót, vagy valamiért nem működik akkor bármikor tudtok új jelszót csinálni, ennek módja le van írva a “Segítség” menüpontban!


Ha bármilyen kérdésetek van alul tegyétek fel a hozzászólások között, válaszolok rá és ebből mások is tanulhatnak, ha sok új kérdés érkezik akkor esetleg kiegészítem ezt a bejegyzést azok megválaszolásával is!

Frissítés!

Ezt a részt 2021. 05. 20.-án írtam hozzá a bejegyzéshez, a közben felmerült kérdések miatt, ezt kiküldtem hírlevélben is mindenkinek!

Naponta kapok, kb. 8-10 e-mailt, hogy “nem tudok belépni az új oldalon”, “nem ismeri fel az e-mail címemet” stb.

Tisztelet a kivételnek, de vannak akiknek nem világos az új oldal működése.

Talán nem jól fogalmaztam, nem voltam elég érthető, ez lehet az ok. Ezt kell most helyretennem. 

Viszont azt nem hagyhatom, hogy valaki csalódott legyen, azt higgye kimarad valamiből stb.

Ezért muszáj szájbarágósan magyaráznom.!


Tehát a lényeg:

Az új oldal:  ( https://artakademia.hu ) egy független weboldal, (egyébként az az új oldal, ahol most vagyunk) nem egyezik meg a régi oldallal!

A Régi oldal: ( https://onlinefestotanfolyamok.com ) , nincs vele összeköttetésben!

Ebből kifolyólag, te hiába vagy regisztrálva a régi oldalon és hiába kapsz tőle e-maileket, attól még nem tudsz bejelentkezni az új oldalon, a régin használt felhasználónévvel és jelszóval!

Amíg az új oldalon nem regisztrálsz, addig itt nem fogsz tudni bejelentkezni!

Jelenleg regisztrálni az új tanfolyam vásárlásával lehet. (a vásárlás közben automatikusan megtörténik a regisztráció) 

Másféle regisztrációnak egyenlőre nincs is értelme, hiszen az új oldalon csak az új tanfolyam látható, és az ingyenes tanfolyamok, melyek regisztráció nélkül is megtekinthetők!

Később, ha majd elkezdem átrakni az új oldalra a régi tanfolyamokat, akkor lesz lehetőség vásárlás, fizetés nélküli regisztrációra! Azért, hogy akik régen megvettek egy tanfolyamot, ők hozzáférjenek az új oldalon is! 

Hiszen nem biztos, hogy akar új tanfolyamot vásárolni most az illető, de attól még joga van hozzáférni a korábban vásárolt képzéshez, emiatt biztosítanom kell a vásárlás nélküli regisztrációt nekik!

Mert, aki egyszer vett tanfolyamot, ő örökös hozzáférést kapott, ezért az új oldalon is hozzá fog férni a megvásárolt képzéshez!

MARADJUNK KAPCSOLATBAN!

IRATKOZZ FEL a HÍRLEVÉL ÉRTESÍTŐRE! Így időben értesülsz a blogbejegyzéseinkkel és tanfolyamokkal kapcsolatos esetleges változásokról egyéb híreinkről és legújabb ajánlatainkról is!

Nem küldünk spamet! A feliratkozással tudomásul veszed az adatvédelmi tájékoztatónkban leírtakat!


Addig is hogy minden fontos infóról időben értesülj, iratkozz fel a fenti blogértesítőnkre!


Szerző:

Nagy Krisztián – KINVA festőművész, az oldal szerzője, a KINVA ART AKADÉMIA alapítója.


Ha érdekesnek találtad a cikket, kérlek szólj hozzá itt alul, a “Hozzászólások” között!

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!