A múlt évünkről

Igencsak mozgalmas év áll mögöttünk, itt volt és ugye még mindig itt van a Covid járvány, ami felbolygatta az egész életünket. A járványnak köszönhetően a 2020-as évben gyakorlatilag alig volt festőtáborunk, szerencsére az a tavalyi év második felében megfordulni látszott, és 2021-ben már nyáron is és ősszel is tudtunk 2-2 festőtábort rendezni Alsónánán és úgy tűnik ezt idén is tudjuk folytatni. Tehát mostantól nagyjából havi rendszerességgel újra várhatóak 4-6 napos alkotótáborok.

Nekem személy szerint szüleim betegsége is sok kihívást és aggodalmat hozott az elmúlt évben, szerencsére úgy tűnik, hogy talán a nehezén túl vagyunk. Mindketten jobban vannak és szép lassan visszatértek a dolgok a normális kerékvágásba az életükben. Ahogyan erről korábban már írtam előbb Covidosak lettek, majd pár hétre rá mindkettejüknél komoly szívproblémák jelentkeztek a Covid szövődményeként. Anyámnak szív infarktusa volt, 3 hétre rá apámnak aorta disszekciója lett, ami egy majd 10 órás szívműtétet követelt esetében. Többen kérdezték ezért itt jegyezném meg, mindketten oltatlanok voltak. De azóta már be vannak oltva.

Mindenesetre már a covid betegség is nagyon leterítette őket, az utána következő kórházi kezelések pedig még inkább megkövetelték, hogy mellettük legyek. Emiatt tavasztól őszig elég sok figyelmem elterelődött az egyéb dolgaimról. Ennek köszönhetően az új weboldalra való tanfolyam átköltöztetések is megálltak és a könyvem kiadása is csúszott. Végül rendeződött minden.

Tehát mint említettem az elmúlt évben sikeresen elkezdődött a KINVA ART online jelenlétének megújítása, új weboldalon azaz ezen az oldalon ahol most e sorokat olvasod, folytatom az online festő tanfolyamok készítését, és elkezdtem átvinni a régi oldalról ide az újra a tanfolyamokat. Ez a folyamat ebben az évben is folytatódni fog, egyre több régi tanfolyamot helyezek majd át ide az új oldalra is, de a biztonság kedvéért úgy döntöttem meghagyom a régi tanfolyami oldalt is, ott is el lehet majd érni továbbra is a régi tanfolyamokat, aki így szeretné.

Tehát a lényeg, az hogy idővel minden régi tanfolyam megtalálható lesz itt is, de ettől függetlenül a régi oldal sem fog megszűnni!

A könyvemről

Nagy esemény volt a tavalyi évben, hogy megjelent az első nyomtatott könyvem. A könyv magánkiadásban jelent meg és 500 példányt rendeltem első körben a nyomdától, ebből még kb. az 1/3 része van meg jelenleg, ez a mostani készlet. Jó hír, hogy többen jelezték, hogy szeretnék viszonteladóként árulni a könyvemet, emiatt viszont hamarosan emelkedni fog az ára, tehát a bevezető ár hamarosan megszűnik és kb. 4000,- Ft + postaköltség lesz a jövőbeni ár. Tehát most még érdemes rendelni aki nem tette! IDE KATTINTVA tudsz rendelni a könyvemből!

A könyvet egyébként Budapesten Mudrák Béla művészellátójában lehet majd megvásárolni személyesen, vagy a itt a weboldalukon. Továbbá a Szlovákiai Dunaszerdahelyen található Zlaty Raam Galéria is árulni fogja valamikor a jövőben.

A jövőbeni tervekről

Amint tapasztaltátok a tavalyi évben elkezdtem az akvarell festészet oktatását is és így az online tanfolyamaim között, mára már 4 db. akvarell képzés található! A 4. egyben a legújabb képzésre való jelentkezési lehetőséget, éppen a mai napon indítottam el, erről IDE KATTINTVA találsz bővebb információt. Az akvarell szekciót ebben az évben is fejleszteni fogom újabb képzések várhatók a jövőben is!

De nem állunk itt meg. Elkezdem a tanfolyamok tematizálását is, szeretnék valami olyan struktúrát kialakítani, ami segít abban eligazodni, hogy milyen sorrendben érdemes felvenni a képzéseket. Az akvarell tanfolyamokat már fel is osztottam eszerint, így számokkal jelöltem az általam javasolt sorrendiséget.

Eszerint az akvarell tanfolyamok sorrendje így néz ki most:

  • Akvarell 1. Kezdő tanfolyam
  • Akvarell 2. Csendéletfestő tanfolyam
  • Akvarell 3. Tájképfestő tanfolyam

Van még az 5 db. Mediterrán akvarell táj festése videósorozat.

A videósorozatokat nem sorolom be a fenti sorrendben mert ezek inkább a fenti tanfolyamok kiegészítései, melyeket nem gondolom, hogy sorrendezni kellene.

A képzések menüpontban találjátok őket!

Terveim szerint a jövőben az olajfestő tanfolyamokat is így fogom sorrendezni, továbbá az akrilfestésnek is nagyobb szerepe lesz a jövőben és azt is így fogom osztályozni.

Jövőbeli tervek közt szerepel még a Rajz képzési szekció felújítása és kiegészítése, továbbá új média lesz a pasztellfestés is, amely képzés is hamarosan be fog indulni!

Ezen kívül további terv egy “Művész Marketing” képzés beindítása is, ami abban fog segíteni, hogy el tudjátok adni alkotásaitokat. Ezen felül további könyvek megírását is tervezem, ugyanis az első könyvem megírása közben rájöttem, hogy szeretek könyvet írni, így ezt a tevékenységet is kiterjedtebben szeretném folytatni a jövőben.

Tervezem még továbbá az ingyenes festőleckék bővítését és tematizálását is, ezen kívül a kinva.hu Festőművész blog fejlesztése is folyamatban van.

Szóval mint láthatjátok tervem van bőven, igyekszem minél többet megvalósítani közülük.

Egyenlőre ennyi volt a beszámoló, szívesen várok ötleteket, gondolatokat tőletek itt alul a hozzászólások között!

Új Online Festőtanfolyam indul!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Még ennyi ideig tart az akció!